top of page

Persondata

 

Hvorfor & Hvordan

Idet du udfylder min kontaktformular, giver du hermed samtykke til, at WARUM må registrere og opbevare dine persondata (det drejer sig om dit navn, e-mail, og evt valgfrit også dit telefonnummer og adresse).

Alternativt, hvis du ikke ønsker at anvende kontaktformularen, så kan du altid ringe til mig på 31 25 53 48.

Det er mig ved WARUM der er dataansvarlig. 

(mine kontaktoplysninger, såsom CVR nummer, e-mail og telefonnummer, finder du på denne hjemmeside).

Formålet med at registrere data via hjemmesiden er, at jeg hurtigt og nemt kan kontakte dig, så du sikkert og nemt kan få assistance til markedsføringsmæssige- og grafiske opgaver.

 

​Du har ret til generelt at trække dit samtykke tilbage. Det gøres ved at kontakte mig per mail eller telefon. I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i mit system.​

Du har ret til at få rettet i de oplysninger, jeg har om dig, hvis de måtte være forkerte - og du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig (navn, email, telefonnummer og evt. valgfrit adresse). Det kan ske ved at kontakte mig på telefon eller mail.

I tilfælde af at aktiviteterne i mit grafiske kommunikationsbureau overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår, som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan blive godt betjent.

 

Persondata
bottom of page